Свалянето на руския бомбардировач Су-25 в Сирия е американски изстрел в гърба

...
Свалянето на руския бомбардировач Су-25 в Сирия е американски изстрел в гърба
Коментари Харесай

Свалянето на Су-25: Американски изстрел в гърба на Русия


Свалянето на съветския бомбардировач  Су-25 в Сирия  е американски изстрел в гърба на Русия.

Руският Су-25 може да е свален в Сирия за да се провокира провокация, която да докара до ескалация на напрежението в района. Това разяснява пред " Интерфакс " ръководителят на парламентарната комисия по защита Владимир Шаманов.

Той не пропусна да напомни, че в сирийската провинция Идлиб са разположени  над 1000 американски военни инструктори . Те образоват опозиционните на президента Башар Асад ислямистки милиции.

Заместник-директорът на комисията за защита и сигурност в Съвета на федерацията Франц Клинцевич съобщи, че американците употребяват трети страни, с цел да въоръжат сирийската съпротива с остарели съветски и американски Противовъздушна отбрана системи.

" Видяхме, че те правят работа. На американците  тяхната русофобия скъпо ще им коства ", предизвести пред Интерфакс Франц Клинцевич.

Първият заместник-председател на комисията в Думата по интернационалните връзки Дмитрий Новиков съобщи, че Русия ще желае от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да проверява свалянето на самолета.

" Ние сме в Сирия по покана на законното държавно управление, а американците не могат  да посочат по чия покана са там ", означи Новиков.

От Джебхат ан Нусра пък разгласиха документите на убития съветски водач../news.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР